Pop-up in je systeem als je gebeld wordt

De telefonie module koppelt Baka Glass aan je VoIP telefoon. Je krijgt een pop-up als er iemand belt. Baka haalt op basis van het telefoonnummer de juiste klant op, die in een pop-up komt. Nog voordat je opneemt weet je wie er belt en kun je die persoon zijn recente orders zien.
Met een knop via Baka Glass uw telefoon laten bellen
Klik op een nummer in Baka Glass en laat de telefoon naast je automatisch bellen. Telefoonnummers van klanten overtoetsen is verleden tijd.
Direct orders en informatie zien van een klant die nu belt
Met 1 klik op een knop heeft u de pagina openen van de klant die belt, met recente orders, openstaand credit en nog meer informatie over de klant!

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Koppeling met VoIP

Wij koppelen met uw Voice over IP om inkomende oproepen te traceren en weer te geven op uw scherm. Voordat u de telefoon voor heeft opgenomen heeft u al de orders van de klant voor uw neus.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met BAKA kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal besteld
1687
^
19 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021