Bokkenadministratie: volledig overzicht over jouw bokken

Met de bokkenadministratie van Baka Glass Heeft u al uw bokken overzichtelijk op orde. Dankzij de map ziet u snel binnen enkelen seconden welke bokken leeg gemeld zijn en welke niet. Maak efficiente routes om uw bokken op te halen en verlies geen tijd meer.

Inmeten
Order 5421: Robin Baars
Johannes Geradtsweg 142, 1222 RA Hilversum
Inmeten
Order 5421: Robin Baars
Johannes Geradtsweg 142, 1222 RA Hilversum

AL JOUW BOKKEN IN EEN OOGOPSLAG

Perfect overzicht voor glasbokken met track & trace

Met de bokkenadminstratie staan al uw bokken overzichtelijk op een rijtje. U weet altijd van elke bok of hij leeg is gemeld of nog vol staat en welke ruiten op de bok staan. Met de buitendienst app is het mogelijk voor de chauffeur om bokken die in de buurt staan in te zien en gemakkelijk op te halen. Hierdoor kan een vrachtwagen altijd optimaal gevuld worden als er nog plek is. Er word dan een lijst van alle lege bokken laten zien binnen een bepaalde straal van de chauffeur.

OVERZICHT OP AL JOUW BOKKEN

Al uw bokken op de kaart, snel en efficient plannen

Zie makkelijk en eenvoudig op de kaart waar uw bokken staan. Aan de kleur kunt u snel zien of deze al leeg gemeld is of niet. Druk op een bok om de inhoud van de bok te bekijken.

Klantenportaal en een app voor uw klanten

Met het klantenportaal kunnen klanten snel zien welke bokken waar staan, en hoelang deze daar al staan. Klanten kunnen met de app makkelijk bokken leegmelden.

Automatiseer de administratie volledig

Stuur elke week automatische herinneringen en facturen. Doorboeken naar administratie op een aparte grootboek rekening. In 1 klik crediteren en doorboeken van een credit nota.

Optimaliseer uw route planning met de kaart

Dankzij de kaart kunt u snel en gemakkelijk uw planning optimaliseren. Plan routes die langs uw bokken gaan zodat deze direct mee genomen worden. Verspil geen tijd meer.

VEILIG DATA OVERZETTEN 🚐

Overstappen vanaf een andere software? Wij helpen graag!

Wij hebben ervaring met klanten die data uit hun oude software programma mee willen nemen naar hun nieuwe Baka Glass instantie. Wij ondersteunen jouw organisatie graag in dit proces met onze handige tools.

HET VERSCHIL MOET ER WEZEN 🤩

Daarom kies je voor Baka Glass

Ontwikkeld vanuit de praktijk

Onze glassoftware is ontwikkeld vanuit de praktijk. Dit is het allergrootste voordeel voor u als glasbedrijf.

Onbeperkt support & updates

Wij zijn elke dag druk bezig met het nog beter maken voor onze software. Daarnaast ontvangt u onbeperkt support.

Geen langlopende contracten

Bij Baka Glass zit u nooit vast aan langdurige contracten. Ons programma is maandelijks opzegbaar.

In de cloud & altijd bereikbaar

Baka Glass is een cloudapplicatie die altijd bereikbaar is via een internetbrowser. Dit kan vanaf elk apparaat met internet.

Voor elk soort glasbedrijf

Baka Glass zit bomvol handige functionaliteiten voor elk soort glasbedrijf. Zo kan iedereen in de glaswereld automatiseren.

Waterdichte beveiliging

Onze software is extra goed beveiligd waardoor niemand bij jouw bedrijfsgegevens kan, zelfs wij niet, alleen tijdens support.

Contact opnemen met verkoop