De map planner: beter plannen bestaat niet

Met de map planner kunt u visueel plannen doormiddel van de kaart. De planner berekent automatisch de reistijd. Plan de meest optimale routes en win extra tijd. Stuur van te voren een mail naar de klant om de afspraak te bevestigen. Zo staat u nooit voor een dichte deur.
Bekijk altijd hoeveel tijd er nog over is
Met de planning module ziet u gemakkelijk hoeveel minuten een auto of dag nog over heeft. Hierdoor kunt u optimaal plannen.
Verstuur suggesties naar klanten voor een afspraak
Het is mogelijk om suggesties van datums te versturen naar uw klanten. Deze kunnen zij snel en makkelijk accepteren.
Integratie met de inmeet-app
Doormiddel van een naadloze integratie met de inmeet-app kan de status van een inmeting of uitvoering live in de gaten gehouden worden.
Handig interface
Zie met de kaartplanner het totale gewicht van het glas, wanneer een bestelling binnen komt en hoeveel glas van een bepaald soort in een order voorkomt.

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Geïntegreerd met de inmeet-app

De live progressie balken bewegen mee met wat er in de app word gedaan. Zodra een inmeting of uitvoering voltooid is, schuift de balk verder. Een volle balk betekent dat de dag volledig is uitgevoerd.


Baka Glass weet welke orders moeten worden ingepland

Onze geavanceerde zoekfunctie filtert je bestaande orders en maakt er een handige lijst van. Zo krijg je in één oogopslag te zien wat er nog moet worden ingepland. Dit lijstje is ook zichtbaar op de kaart. Zo kunt u snel zien welke orders in de buurt liggen van elkaar.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met BAKA kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal besteld
1687
^
19 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021