calendar_month
20/2/2024
category
Blog
timer
1 min

Automatisch Plannen Zorgt Voor Meer Efficiëntie

Lees artikel

In het glaslandschap evolueert AI in snel tempo, en Baka Glass heeft vooruitstrevende stappen gezet met de introductie van automatische planning. Hierdoor verloopt het planningsproces soepeler dan ooit. Met slechts een druk op de knop wordt een volledige planning gegenereerd, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook zorgt voor een optimale organisatie van de werkzaamheden.

Een opvallend kenmerk van ons automatisch planningsysteem is de slimme routeplanning. Hiermee zorgen we ervoor dat de glaszetters altijd de meest efficiënte routes rijden, wat niet alleen reistijd minimaliseert, maar ook bijdraagt aan kostenbesparing. 

Daarbij houdt onze AI rekening met de specialisaties van de glaszetters, waardoor opdrachten worden toegewezen op basis van expertise. Dit betekent dat glaszetters met specifieke vaardigheden, zoals werken met hardglas, alleen opdrachten van dat type krijgen. Zo waarborgen we niet alleen efficiëntie maar ook kwaliteit in de uitvoering van het werk.

Bovendien wordt er ook gekeken naar het aantal beschikbare voertuigen en vrachtwagens, en wordt de planning aangepast op basis van de capaciteit. Dit zorgt ervoor dat de werklast gelijkmatig wordt verdeeld en de logistiek geoptimaliseerd wordt.

Een ander voordeel van het automatische plannen is de mogelijkheid om rekening te houden met specifieke vereisten, zoals het gebruik van een kraan. Opdrachten die een kraan vereisen, worden dan ook alleen toegewezen aan de glaszetters met de benodigde apparatuur en expertise.

Daarbij is er een klantgerichte aanpak geïntegreerd in het systeem, waarbij afspraken direct naar de klant worden verzonden. Dit bespaart tijd en verhoogt efficiëntie. 

Kortom, met het automatische planningsysteem van Baka Glass wordt niet alleen tijd bespaard, maar wordt ook de efficiëntie verhoogd en wordt er maximaal rekening gehouden met de sterke punten van de glaszetters. Het is een innovatie die niet alleen de werkprocessen optimaliseert, maar ook bijdraagt aan kostenbesparing en maximale klanttevredenheid. 

Contact opnemen met verkoop