Trainingen: haal het meeste uit Baka Glass

Met de training van Baka Glass leren wij u om het meeste uit ons systeem te halen. Na deze training zult u ons systeem goed onder de knie hebben en zult u niet vast lopen tijdens het verwerken van uw orders.
Ontdek meer

Training omgang software BAKA Glass

In de training “omgang software BAKA Glass” zullen wij samen met u uitgebreid door het systeem lopen. Wij laten zien hoe u veel tijd kunt besparen door ons systeem efficiënt te gebruiken. Afhankelijk van de modules die u heeft gekozen, zullen wij een uitgebreide toelichting geven. Aan het einde van de training kunt u vlekkeloos tewerk gaan, en beginnen met het winnen van tijd en geld!

Training proces en structuur met BAKA Glass

Door de 25 jaar ervaring in de glaswereld en de ontwikkeling van het software pakket BAKA Glass kunnen wij klanten snel en meer inzicht geven in de mogelijkheden van het BAKA Software pakket. Op deze manier kunt u sneller processen verbeteren of meer tijd winst behalen. Software veranderen in een organisatie gaat altijd gebaard met ook andere mogelijke veranderingen binnen een bedrijf. Op deze manier haalt u sneller de enorme voordelen van BAKA Glass naar voren binnen uw bedrijf. Proces vorming bekijken de structuur binnen een organisatie beoordelen, met verschillende afdelingen, gesprekken voeren en de mogelijkheden van BAKA Glass per functie en processen toelichten. Dit altijd in samen spraak en bekijken welke structuur het beste bij de organisatie past.

€450

Excl. btw

Training omgang software BAKA Glass

3 uur op locatie incl. reistijd en voorbereiding
Kies deze training

€900

Excl. btw

Training proces en structuur met BAKA Glass

6 uur op locatie incl. reistijd en voorbereiding
Kies deze training

Hebben wij uw interesse gewekt?

Vraag vrijblijvend een demo aan. Wij komen bij u langs en lopen samen met u door het systeem.
Demo aanvragen

Baka Glass training aanvragen

Na het invullen van het onderstaande formulier zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk in contact met u komen om een afspraak in te plannen.

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen!
Iets ging fout.