Nóg meer uit Baka Glass halen?

Baka Glass is eenvoudig in gebruik voor elk glasbedrijf. Met onze modules ervaart u zonder hulp snel de voordelen van Baka Glass. Bent u toch nog benieuwd of uw werkwijze nóg beter kan? Wij komen bij u langs voor een inhoudelijke demo over meer tijdsbesparing en een geoptimaliseerde werkwijze doormiddel van Baka Glass.
Ontdek meer

Demo: Optimale tijdsbesparing met Baka Glass

In deze demo zullen wij samen met u uitgebreid door het systeem lopen. Wij laten zien hoe u veel tijd kunt besparen door ons systeem efficiënt te gebruiken. Afhankelijk van de modules die u heeft gekozen, zullen wij een uitgebreide toelichting geven. Aan het einde van de training kunt nóg beter tewerk gaan, en beginnen met het optimaal winnen van tijd en geld!

Demo: Nóg meer proces en structuur met Baka Glass

Door de 25 jaar ervaring in de glaswereld en de ontwikkeling van het software pakket Baka Glass kunnen wij klanten snel en meer inzicht geven in de mogelijkheden van het Baka Glass Software pakket. Op deze manier kunt u sneller processen verbeteren of meer tijd winst behalen. Software veranderen in een organisatie gaat altijd gebaard met ook andere mogelijke veranderingen binnen een bedrijf. Zo haalt u sneller de enorme voordelen van Baka Glass naar voren binnen uw bedrijf. Proces vorming bekijken, de structuur binnen een organisatie beoordelen met verschillende afdelingen, gesprekken voeren en de mogelijkheden van Baka Glass per functie en processen toelichten. Dit altijd in samen spraak en bekijken welke structuur het beste bij de organisatie past.

€450

Excl. btw

Demo: Optimale tijdsbesparing met Baka Glass

3 uur op locatie incl. reistijd en voorbereiding
Demo aanvragen

€900

Excl. btw

Demo: Nóg meer proces en structuur met Baka Glass

6 uur op locatie incl. reistijd en voorbereiding
Demo aanvragen

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Baka Glass training aanvragen

Na het invullen van het onderstaande formulier zal een van onze medewerkers zo snel mogelijk in contact met u komen om een afspraak in te plannen.

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen!
Iets ging fout.