Projecten: Overzichtelijk uw projecten managen

Met de projecten module deelt u orders in onder verschillende projecten. Daarmee genereert Baka Glass overzichtelijk dashboards om te zien hoe uw project vordert.
Overzicht over totaal aantal glas
Doormiddel van een intergratie met de planning module kun je altijd gemakkelijk rekening houden met de levertijden als je gaat plannen.
Bekijk alle vooruitgang
Met een klik op een knop kunnen leveranciers een datum opgeven. Zo wordt het hele dialoog van de bestelling vastgelegd in Baka Glass.
Splits projecten in deelbetalingen
Batch meerdere bestellingen en verstuur ze wanneer je maar wilt. Dit kan aan het einde van de dag, de volgende dag of volgende week.
Eenvoudige interface
BAKA Glass is op een zeer gebruiksvriendelijke manier gedesigned, waardoor vrijwel iedereen makkelijk en snel met het systeem aan de slag kan. Een kind kan de was doen.

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Voortgang van uw project

Ons dashboard laat de voortgang van uw project zien op het gebied van orderverwerking en uitvoering. Door een directe koppeling met onze app kunnen we realtime nauwkeurige resultaten laten zien.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met BAKA kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal besteld
1687
^
19 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021