Verwerk snel uitgebreide orders

Met de module orderverwerking van Baka Glass stelt u elk soort order eenvoudig samen. Met automatische calculatie ziet u bepaalde kosten nooit meer over het hoofd.
Beschikbaar op elk apparaat
BAKA Glass is toegankelijk vanaf elk apparaat dat op het internet kan. Vanaf uw laptop, tablet of zelfs telefoon, heeft u altijd uw zaken op orde. Waar u ook bent, wanneer u wilt.
Eenvoudige interface
BAKA Glass is op een zeer gebruiksvriendelijke manier gedesigned, waardoor vrijwel iedereen makkelijk en snel met het systeem aan de slag kan. Een kind kan de was doen.
Alles veilig bewaard
Onze servers draaien allemaal veilig in het datacenter van Google. Met 3 verschillende locaties zijn uw gegevens altijd veilig, zelfs als er op een van de locaties brand zou uitbreken.
Online betalen
Klanten kunnen gemakkelijk en snel een betaling verrichten online. De klant ontvangt een digitaal factuur en deze kan direct betaald worden via iDeal met een druk op een knop.
Offertes online ondertekenen
Als u een offerte heeft opgesteld en deze verstuurd naar de klant, dan kan de klant deze digitaal inzien. Als de klant akkoord gaat, kunnen zij direct digitaal een handtekening zetten.
Uitgebreid filteren en zoeken
Met de uitgebreide zoekfunctie van BAKA Glass kunt u super snel een order terug vinden. U kunt zoeken om trefwoorden als straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, etc.

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Een online betaalplatform voor uw klanten

Laat uw klanten online betalen via een platform binnen uw eigen systeem. Activeer verschillende betaalmethodes om het betaalgemak van uw klanten zo hoog mogelijk te maken.

Uitgebreid zoeken met trefwoorden

Onze zoekfunctie maakt gebruikt van geavanceerde technologie, waardoor u snel en uitgebreid door het systeem kan zoeken. Orders vinden op basis van NAW-gegevens, statussen of zelfs adressen!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met BAKA kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal besteld
1687
^
19 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021