Dashboard: uw data in een handig overzicht

Met de dashboard module krijgt u uitgebreid inzicht in de data en gebeurtenissen van uw instantie. Het dashboard wordt automatisch bijgewerkt met nieuwe data.
Beschikbaar op elk apparaat
BAKA Glass is toegankelijk vanaf elk apparaat dat op het internet kan. Vanaf uw laptop, tablet of zelfs telefoon, heeft u altijd uw zaken op orde. Waar u ook bent, wanneer u wilt.
Eenvoudige interface
BAKA Glass is op een zeer gebruiksvriendelijke manier gedesigned, waardoor vrijwel iedereen makkelijk en snel met het systeem aan de slag kan. Een kind kan de was doen.
Uw omzet in een handig overzicht
Een compleet overzicht voor alle relevante info. Met behulp van tellers en grafieken neemt u deze informatie snel waar. Bekijk bijvoorbeeld conversies of de meest winstgevende orders.
Tellers voor uw relevante data
Op het dashboard vindt u verschillende tellers die de stand van zaken bijhouden. Zo ziet u bijvoorbeeld het aantal klanten en het aantal orders, maar ook zaken als totaal geoffreerd.

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Perfect inzicht in de omzet van uw organisatie

Het dashboard van BAKA Glass bevat een uitgebreide grafiek waarmee uw omzet wordt weergegeven over een gewenste periode. Zo kunt u bepaalde data met elkaar vergelijken.

Wekelijkse doel akkoord offertes instellen

Via het dashboard is het mogelijk om een wekelijkse doel in te stellen voor offertes die akkoord zijn gegaan. Zo kunt u accuraat uw omzet berekenen en blijft u ook op de hoogte.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met BAKA kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal besteld
1687
^
19 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021