Bestellen: direct en snel vanuit het softwaresysteem

Met de bestel module van Baka Glass kun je digitaal je bestellingen doen, direct vanuit het softwaresysteem. De bestelstatus blijft per order overzichtelijk.
Intergratie met de planning module
Doormiddel van een intergratie met de planning module kun je altijd gemakkelijk rekening houden met de levertijden als je gaat plannen.
Leveranciers kunnen zelf de leverdatum in uw systeem zetten
Met een klik op een knop kunnen leveranciers een datum opgeven. Zo wordt het hele dialoog van de bestelling vastgelegd in Baka Glass.
Batch bestellingen
Batch meerdere bestellingen en verstuur ze wanneer je maar wilt. Dit kan aan het einde van de dag, de volgende dag of volgende week.
Eenvoudige interface
BAKA Glass is op een zeer gebruiksvriendelijke manier gedesigned, waardoor vrijwel iedereen makkelijk en snel met het systeem aan de slag kan. Een kind kan de was doen.

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Online leverdatum opgeven

Jouw leveranciers kunnen gemakkelijk de leverdatum online aangeven, zodat deze meteen in het pakket staat. Dit is dan zichtbaar voor de planning en (als je dat wil) je vaste klanten!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met BAKA kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal besteld
1687
^
19 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021