Baka Glass Lite

Wilt u meer overzicht binnen uw glasbedrijf? Snel en eenvoudig binnen een paar klikken orders verwerken? Dan hebben wij veel functionaliteiten in ons systeem die uw werkwijze kan verbeteren! Neem een kijkje naar wat onze software voor u kan betekenen.

Orderverwerking

Met de module orderverwerking van Baka glass stelt u elk soort order eenvoudig samen. Met automatische calculatie ziet u bepaalde kosten nooit meer over het hoofd.

Klanten kunnen gemakkelijk en snel een betaling verrichten online. De klant ontvangt een digitaal factuur en deze kan direct betaald worden via iDeal met een druk op een knop.

Met de uitgebreide zoekfunctie van BAKA Glass kunt u super snel een order terug vinden. U kunt zoeken om trefwoorden als straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, etc.

Bestellen intern en extren

Met de bestel module van Baka Glass kun je digitaal je bestellingen doen, direct vanuit het softwaresysteem. De bestelstatus blijft per order overzichtelijk.

Met een klik op een knop kunnen leveranciers een datum opgeven. Zo wordt het hele dialoog van de bestelling vastgelegd in Baka Glass.

Batch meerdere bestellingen en verstuur ze wanneer je maar wilt. Dit kan aan het einde van de dag, de volgende dag of volgende week.

Boekhouding

Met de boekhoudkoppeling van Baka Glass hoef je nooit meer na te denken over het boeken van verkoop facturen. Op het moment dat je een factuur genereert, staat deze meteen in je boekhoudpakket, op de juiste plek geboekt.

BAKA Glass kan niet alleen informatie in de boekhouding zetten, maar ook ophalen. De koppeling gaat 2 kanten op. Bekijk hoe een debiteur in de boekhouding is opgeslagen of hoe een factuur is geboekt, direct in Baka Glass.

Baka Glass is koppelbaar aan alle bestaande boekhoudprogramma's die beschikken over een API.

Overstappen vanaf een ander systeem?

Wij ondersteunen u hier graag bij. Met onze overstapservice zorgen wij ervoor dat al uw data veilig wordt overgezet.
Meer informatie

Bekijk alle modules

Baka Glass is ontwikkeld vanuit de praktijk. Onze software zorgt voor meer overzicht en rust in het bedrijf. Er kunnen meer orders worden verwerkt met het zelfde aantal werknemers. Met Baka kunt u met de huidige kostenstructuur meer omzet draaien en het overzicht en de rust bewaren.
Bekijk alle modules
Aantal klanten
3577
^
35 sinds gister
Aantal orders
1986
^
21 sinds gister
Aantal klanten
3570
^
35 sinds gister
Omzet
04-03-2021
|
10-03-2021

Hebben wij uw interesse gewekt?

Neem gerust contact op. Wij staan open voor al uw vragen en vertellen u graag meer over Baka Glass.
Contact opnemen