Offerte aanvragen
Glas als blikvanger

Glas als blikvanger

"Glas is een originele, moderne én praktische blikvanger in uw keuken"

Meer ruimte met glas

Meer ruimte met glas

"Glas maakt de keuken visueel ruimer met zijn reflecterende werking"

Glas als eyecatcher

Glas als eyecatcher

"Een echte eyecatcher aan uw  keukenwand"

Gekleurde keukenachterwanden

Bent u op zoek naar gekleurde keukenachterwanden? Dan bent u bij Baka Glass aan het juiste adres. Wij vervaardigen kwalitatief hoogstaande gekleurde keukenachterwanden van glas. Wij kunnen uw glazen keukenachterwanden in iedere kleur maken, dit kan zowel van doorzichtig als van ondoorzichtig glas.

Voordelen van gekleurde keukenachterwanden

Gekleurde keukenachterwanden van glas geven uw keuken direct een chique effect. Door de glans van het glas wordt het licht in de ruimte weerkaatst, zodat uw keuken bovendien lichter en groter lijkt. Tevens is glas zeer praktisch voor in de keuken: dit materiaal is vocht- en hittebestendig, simpel schoon te houden, kleurvast en niet krasgevoelig. Hierdoor zijn gekleurde keukenachterwanden een zeer duurzame aankoop waar u lang plezier van zult hebben.

Gekleurde keukenachterwanden bestellen bij Baka Glass

Wilt u gekleurde keukenachterwanden aanschaffen? Zoek dan niet verder. Baka Glass levert u de beste kwaliteit gekleurde keukenachterwanden tegen een scherpe prijs. Naast gekleurde keukenachterwanden maken wij ook keukenachterwanden met print of met LED-verlichting. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan, wij zijn u graag van dienst.